Kayapınar İstiklâl İlkokulu

WEB https://kayapinaristiklalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KAYAPINAR MAH. ŞHT.ERSOY ÖCAL CAD. NO: 136 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, bilim ve teknolojinin ışığında öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı öğrenciler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Kayapınar İstiklal İlkokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, etik değerlere bağlı, bağımsız ve özgür düşünen, iyi insan iyi vatandaş olarak ve kendimizi sürekli geliştirerek okul idaresi, öğretmenler, veliler ile işbirliği içerisinde çağdaş yöntem ve teknikleri kullanarak Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012 ve 2014 yıllarında ilçe içinde düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye girmiştir.

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 4 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :